Op basis van vertrouwen!

kantoorfoto

Hebt u concrete bouwplannen? Als polyvalent familiebedrijf bouwt Omhil-Construct voor U met de allerbeste constructie-methodes, materialen en service.

Omhil-Construct behoort tot de toonaangevende bouwbedrijven in West- en Oost-Vlaanderen, en deze uitmuntende reputatie is te danken aan onze hoge kwaliteitsstandaard .

Onze realisaties omvatten villa- en woningbouw, appartementsbouw, nieuwbouwverkavelingen en verbouwingen. Ook met renovatiewerken zijn wij vertrouwd.

Met zijn jaren ervaring is zaakvoerder Jean-Pierre Hilderson ideaal geplaatst om de persoonlijke en specifieke wensen van de klant om te zetten in kwalitatief hoogstaande villabouw voor ieders budget. Jean-Pierre Hilderson stond ooit zelf als bouwvakker op werven en weet dus waar de klepel hangt. Hij heeft dan ook een systeem uitgewerkt, waarbij de kandidaat-bouwer van begin tot eind bij hem terecht kan. Dat gaat van het vrijblijvend opmaken van een voorontwerp, tot het aanstellen van architecten, de bouwwerken zelf, de verdere binnen- en buitenafwerking, tot eventueel zelfs de aanleg van de de tuin toe!

in de kijker

Verkaveling te Gistel
 

Nieuwbouwwoningen voorzien van volledige & kwalitatieve afwerking. Klik op onderstaande "Contacteer ons" link en blijf als eerste vrijblijvend op de hoogte van desbetreffende projecten.